Getuigenissen

Reacties

E.v.d. B 3 april 2017
Hallo dames,wat een Geweldig feestje afgelopen zaterdag, mijn vriendinnen en ik hebben ontzettend genoten…..heerlijke aanbidding ,dansen en een heel goed woord!! Het is tijd en we mogen als vrouwen de grond innemen waar we mogen staan. God gaat met ons mee….
Blij dat jullie deze dag onder de leiding van de Heilige Geest gegeven hebben…Heel veel zegen voor jullie allemaal: Blessed to be a blessing, dat kan niet anders…
Z. N. – 3 april 2017
Wat een manifestatie van Gods koninkrijk op aarde was dat zaterdag, ik geniet nog na.. bevrijd, compleet gevuld en tijd voor een doorbraak! De woorden die tot mij zijn gesproken door lieve vrouw uit ministry team lijken nu al in beweging te zijn… ga zo door team van DtR, ik zie uit naar een volgende dag!
H.Z 3 april 2017
Super bedankt voor de fantastische dag afgelopen zaterdag. Het was voor mij de eerste keer en ik vond het zo mooi om God door jullie heen tot mijn hart te horen spreken en met zoveel vrouwen God te prijzen. Echt ontzettend bedankt dat jullie dit hebben georganiseerd!! Ik ben geinspireerd en bemoedigd om door te gaan met Zijn licht te verspreiden. Heel hartelijk bedankt & heel veel zegen toegewenst in het mooie werk wat jullie mogen doen!!
E.d.J. – 2 april
We kwamen 5 min te laat binnen, maar de aanbidding raakte me vrijwel meteen. Ik ging uit de rij en Gods geest raakte me aan.
In het eerste deel had me vooral aangesproken; het oude loslaten. Heel fijn en krachtig gebed ontvangen, het kleine meisje wat in mij was verstopt mocht komen tot aan de voeten van Jezus. Het mag het is veilig.
De persoon die voor me bad nam alle tijd en stuurde me niet na 1 gebed terug. Daarna zei 1 van de spreeksters dat God haar had bepaald bij moeheid, mensen met chronische moeheid , burn out. Ruim 10 jaar geleden had ik een burn-out. En de nasleep daarvan was nooit helemaal weg.Op en af moe, moe, moe…. maar God maakt af waar Hij mee begint en Hij verslaat àl mijn vijanden op zijn tijd! Alle pijn en verdriet kwam naarboven, van niet gezien worden en niet ten diepste begrepen worden. Hij was erbij en Hij heeft alles gezien. Dit slechte plan en slecht juk wat ik droeg heeft Hij van me afgenomen. EN HIJ GENEEST! God is groot!!
J.F. 2 april 2017
Ik ben op de vrouwendag geweest op 1 april. Eigenlijk zou ik met een vriendin gaan, maar die had een paar dagen van te voren toch nog afgezegd. Ik ben toch gegaan en moest met het openbaar vervoer. Nu kan ik zeggen dat dat met een gekneusde voorvoet geen groot succes is ( en dan vooral de busrit en onverwacht verder moeten lopen). In de zaal heb ik heerlijk aan de zijkant gezeten. Een jonge vrouw heeft voor mijn voet gebeden, ze wilde uitstappen in geloof….Na gebed werd mijn voet warm (ik weet dat God er dan mee bezig is) en later voelde het alsof de zwelling aan het afnemen was. Thuis heb ik heb verband eraf gehaald en de zwelling was voor zeker 50% weg!

Hetgeen wat gesproken is was spot on. Vooral de sessie ’s middags over vermoeidheid. Ik merk dat ik hier nu best over na begin te denken. Ik herken me er namelijk in. Ik heb geen burn-out, maar ben eigenlijk altijd moe en zodra ik een dag vrij ben en geen verplichtingen heb lig ik met migraine-achtige hoofdpijn in bed. Helaas kon ik vanwege mijn voet niet naar voren voor gebed hiervoor, maar heb besloten om hier eens mee aan de slag te gaan. Het was een eye-opener voor mij!

Ik heb genoten van de dag en hoop dat jullie zeker meer van deze dagen gaan organiseren!!!!

J.K.H. – 1 april 2017
Vandaag naar een vrouwendag geweest. Wie mij kennen weten dat dit best uniek is, het is niet echt mij ding, vind vaak de titel al te zijig. Maar ik moet bekennen; het was top. De titel trok me: ‘Destined to Reign’. Powerfull worship (Paulina Zoetebier, wat een zalving), goede spreeksters (Esther Vorsterman, Astrid Feddes, Jannie Kloosterman) en geen roze servetten:) We come alive in the river!
S.O. 22 maart 2017
‘Ik vond het zaterdag een bijzondere dag, ik heb er van begin tot het einde van genoten!
Ik vond het zo mooi toen de Nederlandse vrouwen om vergeving vroegen aan de Belgische vrouwen,dit gaf me echt een gevoel van eenheid! En bijzonder het voetenwassen en de worship!’
J.L. 20 maart 2017
Was weer een fantastische dag, een Zegen voor alle aanwezigen. Buiten regen maar binnen volop licht en vreugde. God’s Zegen in België, verzoening en vrijheid. Alle reden om ‘tevoorschijn te komen’. Dank voor deze prachtig dag!
A.B. ( 20 Dec 2016 )
Wat heb ik genoten van die dag in Alkmaar. Bemoedigd, aangespoord, verkwikt en tot actie gebracht. Geweldig dat we als vrouwen dit kunnen meemaken.
H.W. ( 20 Dec 2016 )
Het was een dag om hemels op terug te kijken, nu leren toepassen in ons dagelijkse leven met het vooruitzicht wat ons zo bekrachtigt, eeuwig bij Hem Jezus te zijn en te zingen tot Zijn eer! We hopen 1 april 2017 ook in Veenendal erbij te zijn… Heel Nederland aan te steken met Zijn vlam, het vuur van de Heilige Geest.
E. H. ( 20 Dec 2016 )
Op 16 april 2016 bezocht ik de Destined to Reign dag in Veenendaal met een diep verlangen om God groot te maken, Hem te aanbidden en opgericht te worden op de positie waarop God me wil hebben staan in de slagorde van Zijn leger. Een bijzonder moment was toen een gebed voor genezing werd uitgesproken over alle vrouwen in de zaal. Ik was daar aanwezig in mijn lichaam dat volgens de gezondheidsnormen zo’n 30 kilogram teveel meezwoegde. Als gevolg daarvan slikte ik al meer dan een jaar elke avond maagzuur-remmers, zonder dat was slapen onmogelijk. Mijn slokdarm protesteerde door in spasmes te schieten en pijn in enkels, knieën, heupen waren aan de orde van de dag, maar naar de huisarts gaan met mijn klachten durfde ik niet. Ik kon natuurlijk zelf ook wel bedenken wat het eerste was dat zij zou gaan zeggen. Toen gevraagd werd om zelf je hand op het lichaamsdeel te leggen waarin genezing nodig was klonk er in mijn hoofd slechts één gedachte: “je bent niet ziek, je bent te dik”. En terwijl deze gedachte zich aan me opdrong hoorde ik één van de spreeksters zeggen dat ze werd bepaald bij bidden voor mensen met … huh … overgewicht?! Ze beëindigde het gebed met de zegenende woorden dat elke toekomstige poging om af te vallen succesvol zou zijn. Die zegen was voor mij!! Ik heb hem uit de lucht gegrepen en enkele weken na deze dag heb ik me ingeschreven voor een afvalprogramma. Maar nog vóórdat ik daarmee begon was ik de eerste kilo’s al kwijt! Ook heb ik sinds die dag geen enkele tablet tegen maagzuur meer ingenomen en zijn de slokdarmspasmen verdwenen!Gedurende het programma vliegen de kilo’s eraf, en dat is niet alleen in fysieke zin. Vanuit het geestelijke was er veel bemoeienis en bleek voor mij ‘dik zijn’ synoniem voor ‘onaantrekkelijk’. Vanuit een erg krom redeneren voelde ik me op een bepaalde manier veiliger hierdoor. Very nót okay voor een dochter van de Allerhoogste Koning die is voorbestemd om op te staan en te schitteren. Ik was onlangs voor het eerst bang in een donkere steeg. Voor het eerst bewust van de waarde die ik heb en die het waard is om te worden beschermd. Ik heb moeten wennen aan het feit dat het okay is om complimenten te ontvangen van mannelijke leiders van verschillende gebedsteams waarbinnen ik functioneer. Ik hoef geen angst te hebben om positief op te vallen en aantrekkelijk te zijn. Wat een gewaarwording! Wat een ballast verdwijnt … dat is niet in kilo’s te omschrijven.God is groot, Jezus regeert!
L. S. ( 24 Jun 2016 )
Zaterdag 16 april ben ik naar Destined to Reign gegaan. Na afloop van de conferentie ben ik door God naar het gebedsteam gestuurd. Daar heb ik voor mij laten bidden voor verslavingen. Ik rookte op dat moment ongeveer 12/13 jaar. Ik had voor eind april een afspraak staan bij de huisarts zodat ik kon stoppen met roken door het gebruik van medicatie. Die dag heb ik hier bevrijding van mogen ontvangen! Ik ben nu bijna 2 maanden zonder moeite gestopt met roken. De afspraak bij de huisarts heb ik af mogen zeggen. God is goed! Alle eer en dank gaat naar God toe! Zonder God was dit niet mogelijk! Halleluja!
J B ( 06 May 2016 )
Dank jullie voor de super dag die wij met 15 vrouwen van City Light uit Alkmaar gisteren hebben gehad. de Liefde en vrede en blijdschap en de kracht van Jezus was zo sterk aanwezig. We zijn weer bemoedigd om door te gaan en vol te houden! Veel zegen voor jullie als team.
M P ( 06 May 2016 )
Wat een gave eerste Destined to Reign vrouwenconferentie!! Samen met 1100 vrouwen handvatten ontvangen om uit te stappen in geloof en Nederland veranderd zien worden. Wat me vooral raakte waren de statistische cijfers die genoemd werden van zoveel (verborgen) ellende in Nederland. Er is maar één manier om levens te veranderen en die cijfers naar beneden te brengen; ons Licht laten schijnen!! Dank jullie wel Astrid Feddes, Esther Vorsterman van Oijen, Jannie Kloosterman en Paulina Zoetebier.
J L ( 06 May 2016 )
De eenheid van vrouwen onder elkaar, in de auto en samen met die andere 1100 Vrouwen. De lofprijzing, gebed, spreeksters, het profetische schilderij, het dansen, het wonderlijke genezingsgebed voor de persoon met de linker enkel! Ik heb gedanst als nooit tevoren tijdens de lofprijzing. De conclusie van de orthopeed was, sorry mevrouw we laten u een enkel brace aanmeten, daar kunt u heel oud mee worden. Gewoon elke dag dragen…..Dacht het niet….Dank U HEER!
M B ( 06 May 2016 )
Afgelopen zaterdag ben ik naar de Destined to Reign dat geweest. Ik zag er tegenop om er heen te gaan, omdat ik al een aantal dagen vast zat in een herbeleving. Ik kon me er niet los van maken. Dit gevoel trok me naar beneden, van God af. Het maakte me boos en in de war. Mijn pleegmoeder wilde me wel brengen en halen en samen met een vriendin, die ik ook al lang niet gesproken had, ben ik toch gegaan. Ik verwachtte er niks van. We begonnen gelijk met aanbidding wat mij enorm raakte. God raakte me aan. Tijdens deze liederen raakte ik in gesprek met God en ik kon de pijn van het trauma echt aan Hem geven! Ik kon het weggeven aan Hem, Hij zorgt ervoor zodat ik het niet langer hoefde te dragen. Hij nam mijn last. Dat heb ik nog nooit eerder zo ervaren, Hij was zo nabij!! Vele tranen later en de erkenning dat God om MIJ gaf kwam er een oproepje om je te laten zalven met Esther olie. Dit wilde ik heel graag, nadat ik dit gedaan had raakte ik ook mijn laatste wortel van deze pijn kwijt en kwam er een rust in me.. Mijn angst voor komende week als ik de confrontatie aanga met mijn verleden in therapie en met thuis, vind ik heftig en zwaar. En elke keer moet ik er weer voor kiezen om mijn Kroon te dragen. Nu mag ik weten dat ik dat met God kan doen, dat Hij bij mij is en dat het goed komt. Ik heb hoop en vertrouwen!… Al mijn pijn van het verleden is nog niet weg, maar stapje voor stapje leidt Hij mij op Zijn weg. Hij helpt me zelfs voor uitstrekken, want Zijn toekomstplannen voor mij heeft hij nu al bekend gemaakt! In september ga ik Creatieve Therapie studeren en op kamers, hiervoor moet ik 2 grote toetsen halen en beide heb ik gehaald! Ik heb hoop en vertrouwen dat God hersteld. Dat God geneest en afmaakt wat Zijn hand begonnen is. En dat ik straks al Gods goedheid en liefde uit mag delen aan gebroken mensen door middel van creativiteit! Wauw, mijn droom komt uit! Halleluja! Prijs de Heer! God is goed, voor eeuwig en altijd!
W ( 06 May 2016 )
Ik wil wel erg graag doorgeven dat ik afgelopen zaterdag als zo waardevol heb mogen ervaren. De aanbidding met Pauline had nog wel een hele dag mogen duren en de spreeksters ook zo bemoedigend. Kortom een dag waardoor ik weer een stap voorwaarts kan zetten.. Ik kan nog veel over deze dag zeggen maar wil het graag samenvatten met: een dag die je bemoedigt en kracht geeft om uit de comfortzone te stappen, ook al sta je alleen als christen in je gezin, God is degene die deuren zal openen wanneer wij de verkramptheid loslaten en durven uit te stappen in geloof en vertrouwen en dat begint soms met een aarzelend klein stapje, maar Hij is het zo waard. Niets in de wereld zal ons kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Here. Ik ben zo dankbaar voor deze dag. Shalom