Your Voice Must Be HeardDatum:

oktober 21

Tijd:

10:00 am - 05:00 pm

Klik hier om te registreren
Locatie

Christengemeente Emmanuel Haacht

10 Markt, 3150 Haacht

Haacht, Vlaanderen, BE, 3150

Vrouwenconferentie Your Voice Be Heard – Destined to Reign

Welkom op de vrouwenconferentie ‘Your Voice must be heard’. Jij bent geboren voor een tijd als deze! Jij mag en kan met je stem Gods Vaderhart vertolken in jouw omgeving en verandering brengen. God wil jou daarvoor inzetten. Jij bent er niet toevallig. God heeft jou gewild en een plan voor je leven. Jouw stem doet ertoe. Jouw stem is nodig! Jij mag van invloed zijn in deze wereld vol gebrokenheid. Als jij je mond niet opendoet en daardoor je invloed verliest, van wie komt er dan redding?

‘Want als je je in deze tijd in diep stilzwijgen hult, dan zal er vanuit een andere plaats verlichting en verlossing voor de Joden komen… En wie weet of jij niet juist voor een tijd als deze tot deze koninklijke waardigheid gekomen bent. ’Esther 4:14

We willen je deze dag motiveren en activeren in Gods koninkrijk. Een dag om samen te komen, te connecten, samen te bidden en te aanbidden. Wij zijn vol verwachting en kijken uit naar wat God gaat doen in jouw leven zodat je bemoedigt en met enthousiasme de toekomst tegemoet kan gaan.

Sprekers: Annick Rooda, Astrid Feddes en Jannie Kloosterman. Worship Ignite Church Music

Lokatie: Marktplein 10, Haacht (BE)

Tijd: 10:00-17:00

Kosten: € 15,00 p/p (koffie/thee gratis. Lunch verkrijgbaar tegen kleine vergoeding)

Goede doel : Destined to Reign helpt jonge meisjes en vrouwen in Pakistan die geen kans hebben gehad om een opleiding te volgen. Meer dan 40% van de mensen in Pakistan zijn analfabeet; voor vrouwen en meisjes ligt dit percentage nog veel hoger, omdat zij nog vaak uitgesloten worden van enige vorm van onderwijs. Rond de 23 miljoen kinderen in Pakistan tussen de 5-16 gaat niet naar school! Sommige kinderen kunnen hun naam niet schrijven en weten niet eens hoe oud ze zijn. Destined to Reign wil jonge meisjes en vrouwen helpen en hen de mogelijkheid bieden om een training van 12 maanden te volgen in een kledingatelier. Ze leren zelf kleding maken en een eigen bedrijfje te starten. Ze mogen aan het eind van de opleiding de naaimachine houden.

Eind dit jaar willen we 2 nieuwe kledingateliers openen (er zijn al 6 geopend). Investeer samen met ons in een nieuwe start en hoopvolle toekomst voor deze Pakistaanse meisjes en vrouwen. De jaarlijkse kosten voor 1 naaicentrum, inclusief een jaarsalaris voor de lerares, naaimachines (die ze mogen houden), benodigdheden en vaste lasten is nog geen € 5.000. Dat betekent dat je al voor € 300 een jong meisje of vrouw een nieuwe start kunt bieden! Bij opgave is er een speciale doneer knop. Help je mee?

€ 100 voor een naaimachine

€ 200 voor een beroepsopleiding

€ 300 voor compleet pakket van beroepsopleiding + naaimachine