Vrouwenconferentie Crowned with Glory – FEARLESSDatum:

oktober 9

Tijd:

10:00 am - 12:00 pm

Klik hier om te registreren
Locatie

Christengemeente Emmanuel Haacht

10 Markt, 3150 Haacht

Haacht, Vlaanderen, BE, 3150

Vrouwenconferentie Crowned with Glory ‘FEARLESS’ met mogelijkheid na afloop High Tea met de spreeksters!

Psalm 118:6 ‘ Met de Heer aan mijn zijde heb ik niets te vrezen’

Lieve gekroonde vrouwen,

We zien uit naar zaterdag 9 oktober, naar de Belgische vrouwenconferentie Crowned with Glory ‘FEARLESS‘.

Het thema van onze vorige conferentie ‘Crowned with Glory’ had zo’n impact dat we deze titel wilde behouden. Onze identiteit in Christus werd hier duidelijk weergegeven en aangenomen. Veel vrouwen getuigden van doorbraken en willen hun kroon ophouden, wetende wie ze zijn als dochters van de Allerhoogste Koning.

Vanuit het weten wie je bent in Jezus Christus en de autoriteit die je in Hem hebt, sta je op om zo je plek in te nemen in God’s Koninkrijk en om van invloed te zijn. God wil je inzetten om anderen te bereiken om zo het leger van God compleet te maken. Laat je niet stoppen!

Is er bij jou nog angst die je probeert tegen te houden om uit je comfort zone te stappen? Angst voor mensen? Angst dat iets niet lukt? Angst om fouten te maken? Onzekerheid over de toekomst? Of weet je niet wat je volgende stap is…? Laat je bemoedigen en opbouwen op zaterdag 9 oktober om ‘fearless’ uit te stappen en te bewegen in jouw leefomgeving, want de Heer is met je, je hoeft niet te vrezen!

Dit is een unieke mogelijkheid om de uitzending live mee te maken. Jij bent van harte welkom en wij kijken uit naar je komst!

Tickets Je hebt de keuze uit twee soorten tickets; een standaard ticket van € 15,00 of een VIP ticket van € 35,00. De VIP ticket is inclusief een overheerlijke High Tea na afloop van de conferentie met allerlei lekkers, drankjes en verrassingen samen met de spreeksters waarbij je de mogelijkheid hebt de spreeksters vragen te stellen. Gezellig om samen met je vriendin, dochter of collega te komen. Schrijf hier snel voor in want deze zijn beperkt in aantal (max 50). Of volg onze vrouwenconferentie op livestream op Facebook/Youtube, registratie hiervoor is niet nodig.

Programma van 10:00-12:00, High Tea direct aansluitend. Spreeksters: Annick Rooda, Astrid Feddes en Jannie Kloosterman.