Trainingsdag Ontdek je BestemmingDatum:

april 2

Tijd:

10:00 am - 05:00 pm

Klik hier om te registreren
Locatie

Leef!Zutphen

Isendoornstraat 3, 7201 NJ Zutphen

Zutphen, GE, NL, 7201 NJ

Ontdek God’s unieke bestemming op je leven. Deze dag ontvang je praktische sleutels waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

God heeft een plan met jouw leven. Vraag jij je ook wel eens af wat is nu precies mijn bestemming en welke roeping rust op mijn leven? Hoe ontdek ik die? Wat is Gods droom en plan voor mij en waarom ben ik hier op aarde? Weet dat God jou uniek heeft gemaakt met specifieke gaven en talenten voor een specifiek doel. Jouw roeping omhult je passie waarin jij mag gaan bewegen om verandering te brengen in je omgeving. Je bent geen toevalligheid en jouw leven doet ertoe; jij bent nodig! Je bent gemaakt om goede werken te doen die God van te voren heeft bereid.

‘U allen, heilige broeders en zusters, die deel hebt aan de hemelse roeping, richt uw aandacht op Jezus’ Hebreeën 3:1

Deze trainingsdag gaan we aan de hand van het boek Welkom aan Boord, op weg naar je bestemming (van Astrid Feddes) in op thema’s zoals wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe ontdek ik mijn roeping, ontwikkelen van visie, gezonde keuze’s maken en blokkade’s in je leven opruimen. Je ontvangt deze dag praktische sleutels die je direct kunt toepassen om zicht te krijgen op jouw persoonlijke bestemming.

Het boek Welkom aan Boord kun je bestellen voor €14,95 via www.destinedtoreign.nl of via de christelijke boekhandel.

Toegang is gratis. Vanwege COVID graag je eigen lunch meenemen.

P.s. s’ Avonds om 20:00 organiseert Leef!Zutphen op dezelfde lokatie een Prayer en Worship Night. Iedereen is van harte welkom.

Parkeermogelijkheden zijn beperkt in de omgeving, maar wel goed bereikbaar. Er kan geparkeerd worden achter het schoolgebouw waar we de training houden. Tegenover dit gebouw is er ook een schoolgebouw. Er mag tijdens de dienst op het plein van deze school geparkeerd worden. Ook is er de mogelijkheid om te parkeren bij Kindcentrum de Bongerd, Bongerdspad 2. Let op: een deel van de Isendoornstraat is halverwege (de route voor de school) afgesloten voor gemotoriseerd vervoer.

Openbaar vervoer: Vanuit de vooruitgang van het NS-station linksaf, 400 meter lopen, bij de verkeerslichten rechtdoor oversteken. Het gebouw is duidelijk zichtbaar door de twee grote vlaggen die voor de ingang staan.