Trainingsdag Ontdek je BestemmingDatum:

november 19

Tijd:

10:00 am - 05:00 pm

Klik hier om te registreren
Locatie

Stokweg 12

12 Stokweg, 3911 TL Rhenen

Rhenen, UT, NL, 3911 TL

Ontdek God’s unieke bestemming op je leven. Deze dag ontvang je praktische sleutels waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

God heeft een plan met jouw leven. Vraag jij je ook wel eens af wat is nu precies mijn bestemming en welke roeping rust op mijn leven? Hoe ontdek ik die? Wat is Gods droom en plan voor mij en waarom ben ik hier op aarde? Weet dat God jou uniek heeft gemaakt met specifieke gaven en talenten voor een specifiek doel. Jouw roeping omhult je passie waarin jij mag gaan bewegen om verandering te brengen in je omgeving. Je bent geen toevalligheid en jouw leven doet ertoe; jij bent nodig! Je bent gemaakt om goede werken te doen die God van te voren heeft bereid.

‘U allen, heilige broeders en zusters, die deel hebt aan de hemelse roeping, richt uw aandacht op Jezus’ Hebreeën 3:1

Deze trainingsdag is voor vrouwen en mannen, en we gaan we in op thema’s zoals wie ben ik, waarom ben ik hier, hoe ontdek ik mijn roeping, ontwikkelen van visie, gezonde keuze’s maken en blokkade’s in je leven opruimen. Je ontvangt deze dag praktische sleutels die je direct kunt toepassen om zicht te krijgen op jouw persoonlijke bestemming.

I.v.m. COVID graag je eigen lunch meenemen.

Getuigenis deelnemers

‘Wat heeft God zeer krachtig in mij gewerkt, door jullie heen die zaterdag. Er is een sluier bij mij weggebeden. De week erna ben ik gaan uitstappen als opruimcoach. Inmiddels is eerste beleidsplan opgezet en zijn er 2 afspraken gemaakt. Daarnaast is een domeinnaam geregistreerd en emailadres gemaakt! ’ B. v.d. H.

‘Door het onderwijs en stappenplan ga ik nu de eerste stap zetten om de ruimte boven onze garage te openen om gebroken vrouwen op te vangen. Iets dat ik al jaren wilde maar het kwam er maar niet van.’

‘Na deze trainingsdag ben ik mijn droom om een mannen bijbelstudiegroep te starten met kampvuuravonden wat ik altijd al wilde maar had uitgesteld.’

‘