Training- en praktijkdag Bewegen in de gaven van de GeestDatum:

juni 10

Tijd:

10:00 am - 05:00 pm

Klik hier om te registreren
Locatie

Christengemeente Emmanuel

Markt 10, 3150 Haacht

Haacht, BE, 3150

Destined to Reign Training- en Praktijkdag over Bewegen in de gaven van de Heilige Geest in samenwerking met Alive and Well Church

Wil jij meer weten over de Heilige Geest en de gaven van de Geest? Vraag je jezelf weleens af waarvoor die gaven nou eigenlijk zijn? Verlang jij meer van Gods Geest?

Vaak is de Heilige Geest de grote onbekende van de drie-eenheid. De Heilige Geest is de Plaatsvervanger van Jezus. Hij vernieuwt je van binnenuit en rust je toe met bovennatuurlijke gaven.Deze gaven zijn vandaag de dag nog steeds werkzaam voor hen die geloven.

Tijdens deze dag word je toegerust om te groeien in het wandelen in de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest en in de autoriteit van Jezus Christus. Je zult geestelijke sleutels ontvangen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Sessie 1 Doop van de Heilige Geest en Vuur – Astrid Feddes. Thema’s: wie is de Heilige Geest, verschil vrucht en Gaven van de Heilige Geest, wat betekent volledige overgave aan de Heilige Geest; vrij van angst, religie en controle, hoe ontvang je doop in de Heilige Geest?

sessie 2: Gods stem verstaan – Jaap Feddes. Thema’s: wat zijn de manieren waarop God spreekt in het OT, NT en in deze tijd, hoe kun je Gods stem verstaan, hoe kun je profeteren en hoe ontvang je woorden van kennis?

sessie 3: Genezing – Paul Rooda. Thema’s: wat zegt de bijbel over genezing, de grote opdracht: ben jij ook geroepen voor genezing? Hoe bid je voor genezing?

We gaan het onderwijs ook direct praktisch maken. Afsluiting met Q & A. Iedereen (mannen en vrouwen) van harte welkom! Lunch verkrijgbaar tegen kleine vergoeding in de pauze.

Trainers : Paul & Annick Rooda en Jaap & Astrid Feddes

Locatie : Emmanuel Gemeente, Markt 10, 3150 Haacht (BE)

Datum : 10 juni 2023

Tijd : 10:00-17:00

Kosten : € 25,00 (incl. materiaal, koffie en thee)