Empowered Voices‘Want als je je in deze tijd in diep stilzwijgen hult, dan zal er vanuit een andere plaats verlichting en verlossing voor de Joden komen… En wie weet of jij niet juist voor een tijd als deze tot deze koninklijke waardigheid gekomen bent.’ Esther 4:14

Jij bent geboren voor een tijd als deze. Jij mag en kan met je stem Gods Vaderhart vertolken in jouw omgeving en verandering brengen. God wil jou daarvoor inzetten. Jij bent er niet toevallig. God heeft jouw gewild en een plan voor je leven. Jouw stem doet er toe. Jouw stem is nodig! Jij mag van invloed zijn in deze wereld vol gebrokenheid. Als jij je mond niet opendoet en daardoor je invloed verliest, van wie komt er dan redding?

We willen je deze dag motiveren en activeren in Gods koninkrijk. Een dag om samen te komen, te connecten, samen te bidden en te aanbidden. Wij zijn vol verwachting en kijken uit naar wat God gaat doen in jouw leven zodat je bemoedigd en met enthousiasme de toekomst tegemoet kan gaan.

Je bent van harte welkom op zaterdag 4 april. Toegang is € 15,00. Lunch is verkrijgbaar tegen kleine vergoeding in de foyer.

Programma

Aanbidding olv Paulina Zoetebier

10:00 – 12:00 Esther Vorsteman van Oijen

12:00 – 13:00 lunch pauze

13:00 – 14:45 Jannie Kloosterman

14:45 – 15:15 koffie/thee pauze

15:15 – 17:00 Astrid Feddes

Tickets bestellen