E.d.J.We kwamen 5 min te laat binnen, maar de aanbidding raakte me vrijwel meteen. Ik ging uit de rij en Gods geest raakte me aan.
In het eerste deel had me vooral aangesproken; het oude loslaten. Heel fijn en krachtig gebed ontvangen, het kleine meisje wat in mij was verstopt mocht komen tot aan de voeten van Jezus. Het mag het is veilig.
De persoon die voor me bad nam alle tijd en stuurde me niet na 1 gebed terug. Daarna zei 1 van de spreeksters dat God haar had bepaald bij moeheid, mensen met chronische moeheid , burn out. Ruim 10 jaar geleden had ik een burn-out. En de nasleep daarvan was nooit helemaal weg.Op en af moe, moe, moe…. maar God maakt af waar Hij mee begint en Hij verslaat àl mijn vijanden op zijn tijd! Alle pijn en verdriet kwam naarboven, van niet gezien worden en niet ten diepste begrepen worden. Hij was erbij en Hij heeft alles gezien. Dit slechte plan en slecht juk wat ik droeg heeft Hij van me afgenomen. EN HIJ GENEEST! God is groot!!