Destined to Reign vrouwenconferentie | Empowered Voices | WebeventDatum:

juni 6

Tijd:

10:00 am - 12:00 am

Ivm COVID-19 zijn alle evenementen verder uitgesteld tot tenminste 1 september en het is zeer onzeker wat daarna weer mogelijk zal zijn. Dit heeft ook gevolgen voor onze vrouwenconferentie op zaterdag 6 juni en we vinden het heel jammer dat we deze dag niet live op lokatie kunnen ontmoeten. Wij hebben nagedacht over een oplossing en hebben goed nieuws! We gaan live uitzenden via Destined to Reign Facebook en Youtube.

Zaterdag  6 juni van 10:00-12:00 zullen Jannie Kloosterman, Esther Vorsterman en Astrid Feddes een serie bijzondere boodschappen brengen in een afwisselend programma. Paulina Zoetebier zal je meenemen in aanbidding en er zal een Q & A zijn. Bedenk alvast welke vragen jij aan Jannie, Esther, Paulina of Astrid zou wil stellen. Je kunt die dag jouw vraag bekend maken via de chat en wie weet wordt jouw vraag die ochtend wel live beantwoord. Aansluitend van 12:00 tot 13:00 staat ons gebedsteam klaar voor een persoonlijk gebed met jou.

Weet dat jij bent geboren voor een tijd als deze. Jij mag en kan met je stem Gods Vaderhart vertolken in jouw omgeving en verandering brengen. God wil jou daarvoor inzetten. Jouw stem doet er toe. Jouw stem is juist nu zo nodig! Jij mag van invloed zijn in deze wereld vol gebrokenheid. Als jij je mond niet opendoet en daardoor je invloed verliest, van wie komt dan redding?

We willen je deze dag inspireren en activeren in Gods koninkrijk. Een tijd om even apart te zetten. Een tijd om bemoedigd te worden, samen te bidden en te aanbidden en je zo op afstand toch verbonden te voelen. Wij zijn vol verwachting en kijken uit naar wat God gaat doen in jouw leven.