C. G.Wat een geweldige dag was het zaterdag in Veenendaal. Ik ben enorm bemoedigd. Heerlijk om met zo veel vrouwen onze God groot te maken. Geweldige sprekers gehoord. De inhoud was heerlijk om naar te luisteren. De heilige geest was ook zo voelbaar in ons midden. Alle eer aan God. 4 jaar geleden ben ik aan staar geopereerd aan mijn linkeroog. Ik kreeg een nieuwe lens. Mijn rechteroog werd steeds waziger en vlekkeriger. Ik wist van de oogarts dat hier ook staar inzit. Ik had de week voor de conferentie net besloten om naar de huisarts te gaan voor een verwijzing naar de oogarts. Zaterdag bad Astrid. Ze bad ook voor een rechteroog. Met staar zei ze nog. Op weg naar huis in de auto kon ik haast niet geloven wat ik zag!! Ik zag ontzettend scherp met mijn rechteroog. Geen waas geen mist maar haarscherp!! Ik ben God zo dankbaar dat Hij mijn oog genezen heeft!! Ik zeg tegenwoordig maar: Ik heb 2 nieuwe lenzen: 1 van de oogarts en 1 van Mijn Koning!!!! Alle eer aan God mijn Vader!!